Hehe..

Hahaha

När han verkar blyg - Ta honom på kuken


När han tar sitt huvud nära ditt - Rapa honom i ansiktet


När han bråkar och slår dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa


När han är tyst - Peta honom i ögat


När han ignorerar dig - Smsa med hans lillebror


När han försöker sticka iväg - Fäll honom


När han skriker på dig - Spotta honom i huvudet


När du ser honom gå - Släng närmsta hårda grej i skallen på honom


När han är rädd - Kalla honom bög


När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte


När han håller din hand - Tryck in naglarna i hans handflata


När han flirtar med dig - Låtsas somna


När det bara är du och han i ett rum - Gå därifrån


Hehe, tog den från Laura... (www.laaauraaa.blogg.se)

10-02-26

Igår var jag bara och hjälpte eva på skolan. Jag var så trött på kvällen så jag pallade inte skriva.

Vi visste att vi hade punka på vårat bil däck så vi skulle fixa det med nån sorts skum. När vi sprutat in det i däcket så skulle vi köra till gbg city men på vägen så började det låta så då hade inte skummet hjälpt. Vi tänkte att vi bara kunde köra till däck firman som inte låg långt i från motorvägen men när vi hade 500 meter kvar till avfarten så började det att ryka och lukta jätte illa. Vi fick ju då stanna, inte kul. Vi ringde bärjare och den kom efter ca en halv timme, inte så farligt, det kunde tagit upp till två timmar. ;/

Sedan tränade pappa och vi handlade, pappa spelad på trav och vi åkte och hälsade på farfar, det  var  länge sen.

Måste berätta att min dator dampar , den vill inte hitta något internet, knappen som ska lysa , lyser inte.... ;/ den söker inte ens efter internet för att den skiten inte funkar. Tror tyvärr att garantin på datorn gick ut nu i veckan... ;/

Nu ska jag sova för jag är jätte trött, vi ska på bio imorn med grabbsen.... kulkul. Det blir Avatar i 3D! det blir nog fett nice. ;)

10-02-24

Kom till pappa idag vid 7 tiden, käkade en knäckemacka och nu sitter jag vid datorn men ska snart lägga mig.

Igår så åkte vi ju upp till Borås, till släkten. Tittade på morfars lägenhet, hälsade på Yaya, en valp från min hund. Sedan åkte vi till moster anette och sov. Idag så har jag varit och hälsat på min andra moster, Carol och innan dess så slappade jag bara. Skönt! ;)

Imorgon ska jag med min låtsasmamma, Eva, till hennes förskoleklass och hjälpa till lite ;)
Är väldigt trött nu så jag ska lägga mig nu, vi ska ju gå upp klockan 6. ;/

Kram och godnatt på er ;) <3


Lite vintebilder och vårt hus!! :P


Nea, min syster!


Min kära syster(ibland),Nea.

10-02-22

Sorry att jag inte skrev igår men jag skrev men precis när jag skull lägga upp det så försvann ALLT, så jag pallade inte skriva om all. Jag var med Jasse och i kyrkan och på jassesbrors innebandymatch. Inte så mycket mer.

Idag har jag bara slappat, så JÄKLA skönt. tittat på film typ hela dagen. Nu på kvällen så var mamma och tränade så jag och syster var på bibblan lite. Jag satt vid datorn och Nea läste och lånade lite böcker.

Imorgon så åker vi till släkten i Borås. Kulkul. Kanske inte skriver då men ska försöka.

Kram på er!! :D

10-02-20

Idag har jag städat och hållt på, mitt rum har inte blivit städat för det är det tråkigaste så jag har städat nästan överallt förutom i mitt rum. Får ta det en annan dag men när det är en fråga? ;/ Ja mitt rum är ju det stökigaste eller rättare sagt det är mycket tvätt som ska vikas och så.... TRÅKIGT!!!!

Har också bakat en chokladsockerkaka med banan i som inte blev perfekt men det kan ju inte alltid bli bra... ;/

Känslan att tänka att inte gå till skolan på måndag är så himla skön, jag har ju sportlov. GÖTT!!! ;)

Det ska snöa hela helgen plu på måndag så det lär bli mycket snö. Undra var allt vatten ska ta vägen när snön smällt, jo i mina skor och överallt typ ;/ hahaha inte kul.... Vi ska åka skridsko imorn men får se hur det blir med de, som sagt det ska snöa i natt också... ;/ F*N

Kram på er alla, ha de gött! ;)

10-02-19 ;/

Idag har det varit skola. Först på morgonen så fick jag springa till bussen som F*N men kom med den... ;) när vi hämtade upp de sista så skulle vi backa för att vända och då fastnade vi. hahaha. när vi kom upp till slut så kom den andra bussen för att hämta upp oss men då hade vi ju redan kommit upp.... haha, då  backade den bussen ner på samma ställe och fastnade också... hahahaahahahha. så de fick åka med oss... vi kom 20 minuter sent till skolan. Vi hade hemkunskap på morgonen så vi missade ju lite men skitsamma.... hehehe.

Jag skulle gått på björket idag och josse skulle följa med för att hon har aldrig varit där men så när vi skulle åka så säger johannas föräldrar att de inte vill köra pga den dumma snön och då ville inte någon annan köra heller... eller vi kunde bli in sjussade men om vi kom hem var ju då frågan, så det blev inget ;/

Mamma är på kurs ikväll så jag jörgen och nea har ätit och så. Nea somnade redan klockan 8 för hon och jörgen har varit och badat och så idag, så hon var väldigt trött. Vill säga rattis till henne, hon har namnsdag idag, Gabriella, :) Blir en lugn kväll,kanske skönt ibland?

Ha en bra kväll ;)

10-02-18

Sorry att jag inte skrivit på några dagar, har haft så himla mycket läxor och prov denna vecka så jag har pluggat så in i....

Idag har jag bara varit hemma, förståss så har jag varit i skolan. Längtar tills imorn, kanske björket då, det var sjukt länge sen.

Ikväll är det jag som lagar mat, det blir hasselbakspotatis och skinkstek.

I wish and hope but it will never happen... It is just to move on...  I' m so stupied ;/

Kramar från mig ;)



10-02-15

Har varit i skolan, rätt skoj faktiskt. Jossan följde med mig hem, kul. Mamma och Nea skulle träna i Sösdala så jag och josse tog en tur på slingan med hundarna. Det var jobbigt att plumsa i snön men hörligt att bara gå och snacka. Har just nu mycket att snacka om, privat asså. ;)

Ska kanske på björket på fredag. Det ska bli kul, har inte varit där på länge...

Fattar du inte, du är trög som fan. Du låtsas som ingenting som om du inte vet någonting fast du vet allt. Säger jag nåt du bara va? vad menar du, jag fattar inte? Åhh... F*N Sluta spela dum, jag vet att du vet allt jag säger och förstår allt... Bara du vill inte, men du säger till mig att du vill... F*N tror snart inte mer på dig.
Jaja, palla detta nu...

Kram på er alla! ;)

10-02-14

Först får jag hoppas att ni har haft en bra Alla Hjärtans Dag!  <3 Själv har man ätit på resturang med pappa, eva och pappas kompis med familj. Det var väldigt trevligt. Jag åt ryggbiff och en urgröpt bakad potatis med potatismos och bacon i och en pepparsås till. Det var väldigt gott! Till efterrätt åt jag vaniljpanacotta med chokladsås. Det var också gott! ;)

Vi åkte ju inte på bio för det fanns ju inga biljetter kvar så vi åkte till K-rauta och köpte tapeter. Vi ska ha tapeterna som en fondvägg i köket bakom tven hos pappa.

Kom hem nästan precis så jag tog lite chips och dip innan jag ska sova ;P

Godnatt allesammans! :D

10-02-13

Åkt skidor idag med pappa, Veronika (kusin), Peter (veronikas kille), Petra (kusin), Daniel (Petras kille) och min faster. Det var väldigt kul., jag åkte 13, 1 km :D mer än de andra gångerna så jag är jätte näjd ;)

Ikväll ska vi äta kyckling och klyftpotatis, det ska bli gott! ;)

Vi skulle gått på bio imorgon, Avatar men biljetterna var slut och vi hade inte hunnit att se den för att jag ska ju hem imorgon med tåget... ;/ Ska kanske vara med Ludwig istället och det blir nog kul. ;)

Vi hyrde en film som heter "Taken" av Liam Neeson! Den var skit bra... en action... ;)

Ha en fortsatt bra kväll.... ;)

10-02-12 Glad!!

Dagen har faktiskt varit rätt rolig och bra (Y). Det gillas ;) Klassen har haft friluftsdag, jag gick först på spinning och sen bad, kulkul. Fast de flesta tog först bowling och sen bad men jag ville träna lite och det fick jag göra.... Ont gjorde i benen... hehe.  Gick lite tidigare från badet för att jag skulle till pappa och klippa mig innan tåget kom. Blev nöjd med min frisyr, klippte sné lugg (Y) ;)

Tänderna gör fortfarande ont men börjar släppa, jag kan äta med innersta tänderna försiktigt men inte bita av något. Tex. en macka ;/

Imorgon blir det med längdskidor ;) det ska bli fett kul plus att min faster med familj ska med och kusin vitamin ;) Korv ska det grillas då ;) gott ;)

har ätit typ hemmagjord pizza. Gott eller väldigt gott! Nu väntar jag bara på chiosen och dippan som pappa håller på med.... ;)
Ha en bra kväll! Kramar Från mig! ;) <3

10-02-11

Idag har jag haft ganska tråkigt framför datan. Jag har juh förståss gått i skolan. Har inte hänt så mycket, fredag imorgon och friluftsdag ;) Just nu lagar jag mat, spaghetti och köttfärsås. ;)

Måste bara få vara lite arg:
Kan du inte bara sluta med dina tramserier och sluta klaga på mig framför allt. Jag mår dåligt av DIG säkert fler som gör. Och din, ja jag vet inte vad jag ska säga om din, ja...

Jaja, har haft lite krig med syster nu på kvällen. Gjorde köttfärssås, blev faktiskt bra! ;)

Godnatt!

Jag och Laura... <3


10-02-10

Idag har jag slutat tidigt, eller lunch 12.20 och sedan slut 13.15 men men. Åkte hem och chilla framför datan lite. Sedan kom Josse vid typ halv fyra och då hade jag bakat en kladdkaka som vi åt. mm... Gott.

Sedan kom mamma hem så hon körde oss till sösdala, skulle på tjejsnack (tj). kulkul blev ganska mkt fnitter och skratt med söta Olivia och alla andra. Olivias hjärta som hon gjorde, blev väldigt fint, hahaha. ;)

Jaja, har typ ätit mjuka saker idag också för har så jävla ont i tänderna. Tar sjukt lång tid för mig att äta en macka.... haha.

Laura var väldigt snäll och väntade på mig efter skolan, för jag skulle med bussen hem. Då skrattade jag som f*n så att jag bölade... hahaha. Lite bilder blev det också. Se Lauras blogg för en av de: www.laaauraaa.blogg.se ! :D

Nu ska jag sova, god natt allesammans!! :D <3

Söta Laura <3


10-02-09

Hej idag har jag varit i skolan och haft catfight med Laura, hahaha. Pallar inte berätta men hon ville ha sina fötter där jag satt och jag ville inte att hon skulle de så... hahaha. Ett rivsår fick jag, hahaha.

Tror att jag glömt min telefon i skolan men är inte säker, får kolla imorn, hoppas den är där annars har jag tappat den :(

Ja tandställningen gör ont som f*n eller rättare sagt tänderna gör ont... :/

Ära så himla trött idag och har jätte ont i huvudet, kanske pga tandställningen men det blir att lägga sig senast nio idag... Jag tycker inte det ska bli kul men det är heller inte kul att ha ont i huvudet hela dagarna.

Idag skulle det vara dans träning men det blev inget för att lärarens barn var sjukt :(

Ha en bra kväll ;)

10-02-08

Idag har jag fått tågrälsen, trodde jag skulle bli av med min gamla men nej jag skulle ha den också... :(
Är lite irriterad idag... annars mår jag bra. Ont i tänderna förståss. ;/ Kyckling ikväll, ska bli gott!!
Imorgon har vi NO prov men det blir nog inte av för att vår lärare har varit på sjukhuset... Har inte så mycket mer att skriva idag.

Hejdå, kramar ;)

Lite frågor om mitt liv, typ...

Svar:

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Japp.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja ;)
hur många har du varit kär i? - Vene, 2 tror jag.
är du kär just nu? - ´Japp ;P.

- Tio frågor om dig själv
namn? - Nadine.
när fyller du år? - 7 Januari -.-
några piercingar? - Naveln.
vad har du på dig just nu? - Jeans, linne, tröja, bh, trosor, struuumpoooor :))
vilken årstid är bäst? - Sommar förfaen.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Slippa gå upp tidigt (Y)
vad tycker du mest om hos dig själv? - Inget XD
vad är du bra på? - Vene, föslag? :P
vem älskar du mest på denna jorden - Säger inte.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tsm med någon, men med någon spc...

- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Laura?!
vem är den roligaste av dina vänner? - Haha, Laura ;D
vem är snyggast av dina vänner? - Säger jag inte :)
vem är mest partyprisse? - Haha vene.
vem är den du helst har filmkväll med? - Alla :D
vem av dina vänner är mest "evil"? - Vene.

- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Mamma.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja, typ.
vem är farligast i din familj? - Mamma :P
vem ser roligast ut i din familj? - Min syster XD
vem är coolast? - Jag såklart ;).
har ni något husdjur? - Tre hundar, en katt och en massa husmöss ;)
vem har du mest gemensamt med? - Mamma. vem står för underhållningen? - Jag ;P .
vem sover du oftast med? - Mig själv.
roligaste kvällen med familjemedlem? - Vene.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Vaknat, kyrkan, Höör, datan typ...
har du varit glad idag? - Nja lite...
har du varit ledsen idag? - Ja lite.
har du gjort något bra idag? - Nej, bråkat med syster :D
vad ska du göra nu? - Gå och lägga mig, typ.
har du gjort något dåligt idag? - Nej.
vad har du ätit idag? - Kött o köttfärs med mera.
har du duschat idag? - Nej. är du trött nu? - JA.
vad händer imon? - Tandläkare o skola.
går du i skolan? - Ja men inte nu (A)
har du varit i skolan idag? - Nej ;)

- ANNAT
Hur mår du just nu? - Trött, du?
Har du piercat dig? - Naveln.(Y)
Är du hungrig nu? - Nej.
Vad är klockan nu just nu? - 20.32
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se & ebuddy.com, bdb och Lauras blogg, hehe ;). -

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Mamma.
Vem ringde du senast? - Mamma.
Vem sms:a till dig senast? - Rasmus.
Vem sms:a du till senast? - Rasmus igen.

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Nyss.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - En vecka sen.

- ÖVRIGT
Gillar du rock? - Ibland.
Har du sminkat dig idag?- Japp, alltid.

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nej, XD
Vilket är ditt favoritband? - Vet inte, gillar många.
Vad gillar du för musik? - Nästan allt.

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Jajamen.
Har du fler än 3 jeans? - Yesbox.
Har du fler än 5 tröjor? - Aao.

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Japp.
Använder du wax? - Nej.
Använder du ögonskugga? - Ja.
Använder du kajal? - Ibland.
Använder du hårspray? - Ibland och då, lite.
Använder du volymspray? - Nej.
Andänder du mousse? - Bara på fest, ibland i skolan.
Använder du deodorant? - Japp.
Använder du skinspray? - Nej.
Använder du parfym? - Japp.
Använder du läppglans/läppstift? - Nej.
Använder du brunkräm? - Ja men inte för tillfället.
Använder du rouge? - Nej.
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande för det mesta.
Plattar/lockar du håret varje dag? - Ibland.
Duschar du varje dag? - Nej.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Ne.

KÄRLEK Är du kär just nu? - Ja tror det XD.
Har du kysst någon idag? - Nej.
Har du ett förhållande? - Nej.
Är du romantisk? - Vene.
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Kanske.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Beror på...
Hur länge höll det? - Vene.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Naj.
Vem sov du senast bredvid? - Rasse, typ! hehe.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Marcus.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?- Nej.
När fick du din första kyss? - Vene, 4:an kanske.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 20 typ.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Haha nee :p
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpad :P
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - Olika.

10-02-07

Har kommit hem från rasse och kyrkan. Har sovit med rasse, ante och Laura inatt ;) kulkul (Y) Mamma kom och hämtade mig efter kyrka så drog vi tll Höör en sväng och skull köpa present till Neas kompis, hon ska på kalas hos henne snart.

Ikväll blir det tidig läggdags tidigt, är såå jv trött, ska åka hemmifrån kl 07.00 imorn för att jag ska få tågräls på tänderna! ;/ det ska bli skönt att få en fast tandställning, har haft en lös nu som jag har haft på natten. ;/

Grattis till min pappa som blir 39 år idag :D GRATTIS :D

Kramar ;)

10-02-06

Idag har mamma varit stan och lämmnat en valp medans ett par från Norge var här och hämtade en annan valp. Nu kom det en familj till från Norge så de ska sova över. Nu kommer vi bara ha en valp kvar, den blir hämtad imorn. ;)

Ska kanske till en kompis ikväll och sova över... ;) Felicia Torffvit (Isa) är här också. ;D

Kram och ha en trevlig helg... ;)

10-02-05

Idag har jag varit i skolan. Nu har vi bara 4 valpar kvar... skönt. Våran klass har varit på ungdomsmottagningen idag. Annars har det inte hänt så mycket ett slagge bara vid bussarna.

Nu ska vi käka tacos som vi brukar göra på fredagar. ;) Är väldigt trött efter veckan som gått men min förkyling börjag försvinna, det är jv skönt... ;D

Kram

Skämmdes på affären idag 10-02-04

Ja skvallret fortsätter på skvallerbloggen... Jag tror jag har nån på spåret... Vad jag vet så går h*n på skolan och troligtvis i spår 13 och i 7:an, h*n vet väldigt mkt om de. H*n vet inte så mkt om andra på skolan. Jaja, jag tror h*n blir snart upptäckt... haha, längtar, hahaha.

Idag har jag varit med mamma på affären... hon gjorde bort sig eller kanske så var det bara pinsamt för mig... hon snackade först med en person och då frågade jag henne efteråt vem det var och då frågade hon om inte jag kände henne och jag bara neej. Då trodde hon att det var skolsystern på min skola fast det i själva verket var skolkuratern på västerskolan. Hon frågade henne om hennes son Jakob gick i 1 på gymnasiet men det var ju skolsysterns son som heter Jakob... haha, pinsammt tycker jag.

Sen när hon hade snackat klart med henne så skulle vi leta efter våran vagn och då trodde vi att vi hade hittat den så vi plippade in sakerna vi hade hämtat men sen så visade det sig att det inte var vår vagn det var hon som stod ca en meter från den hon bara frågade oss: "vill ni ha min vagn eller?" haha mamma bara "oj jag ska bara plippa bort sakerna nu" haha... Sen så träffade man Ante med bror och mamma, trevligt ;) sen så stötte man på rasses pappa, också trevligt, hehe! ;)

Nu ska jag snart sova, är väkdigt trött...
Godnatt ;)

Åhh, lite smått rädd!! ;/ 10-02-03

Hej lite kort om dagen...

Jag har inte gjort så mycket, har varit i skolan, gjort matteprov det gick nog bra förutom en uppgift, jag fattade inte den... ;/ 

Jag har varit med Emelie en liten stund sen gick vi till tjejsnack... Vi kom in på det här med skvaller kärringen... undra vem det är. Har precis kollat på bloggen, blir helt knäpp, tänk om den/det/han/hon skriver om mig... ;/ hatar det... http://djupa-hemligheter.blogspot.com/.

Ska lägga mig lite tidigare idag ;) duktigt initiativ tycker jag!! ;D XD

Godnatt!! ;D

Chips på golvet...



De fick plocka upp chipsen med händerna för micke silvandersson kom och skällde på de. haha... ;D
Rätt åt dem....

Jerome i snön... hehe


10-02-02

Idag har jag varit i skolan. Mamma var i en stund över lunch och hälsade på för att Nea (min 5 åriga syster)vaccinerades för andra gången idag. Två st i 7:an drog en chipspåse så att den gick sönder, det blev chips över hela golvet.

Idag var det dans i Hässleholm. Kulkul... ;) Jag har matteprov imorgon så jag har pluggat lite matte med mamma nu. Dessvärre inte så kul... ; /

Jakob och Jerome blev helt knäppa idag efter energidryck! haha. De sprang in i väggen och kastade sig i snön så de blev alldeles snöiga, sen så gick de in och skulle krama folk för att ge de lite snä på sig... haha, jag klarade mig. ;D

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är väldigt trött på grund av min förkylning... :/

Godnatt! ;)

Jakob i snön... haha!


Jag i skolan...



Laura... Haha

            
Laura får damp på någon...                                                      Ante och Laura babblar om nåt... Haha

Kul i skolan... 10-02-01

Idag har jag haft det lite jobbigt i och med förkylningn, vet inte hur många gånger jag gått från lektionen bara för att snyta mig... Julia följde med mig hem en stund efter skolan. På eftermiddan när Julia åkt hem åkte vi till Hässleholm med våra nio valpar för att besiktja (stavas?)de. Det är Mishi, min hund som fått valpar. De blir 8 veckor idag så att en ska flytta imorgon. SKÖNT!! Nu när de är gammla så skriker de hela tiden och det är **** jobbigt!! : /

Satans kul på engelskan idag... Laura fick damp.. haha. Först så puttade hon ner Jasmines saker på glovet hela tiden och jasse plockade upp de hela tiden... haha jag och Laura asgarvade... hehe. Sen puttade ante ner alla Lauras saker och papper på golvet så att de var överallt. haha. Plus att han rev sönder hennes uppsats som skulle tillbaka till Heike. haha. Problem... När lektionen var slut slängde Laura pennskrinet, mappen och nycklarna på golvet, haha. en tjej stannede och tänkte ta upp sakerna men hon gick sen och då började vi garva ännu mer... hahahaahahaha.

Nu har jag gjort min bildläxa, ett porträtt av min mamma, ett kort före läng sen. Jag blev faktiskt ganska nöjd men inte med munnen ;)

Nu ska jag sätta mig i soffan med någonting att dricka och bara ta det lugnt innan jag ska gå och lägga mig... ;)

Godnatt allesammans ;)


RSS 2.0